Hekta på Prison Break

I det siste har TK og eg blitt ganske hekta på Prison Break, vi har sett serien før, men det er så lenge siden at vi ikkje husker alt, noko som gjer min yndlingsserie of all time spennande nok ein gong! Vi har vel komme litt over halvvegs i andre sesong og Mahone er hakk i hæl på gutane heile tida, djiiz eg blir jo heilt nervevrak eg! Eg er ei av dei som sitt og trippar i sofaen og ropa ut fraser som: "FORT DEEEG", "PASS DEEEG", "NEEEI!" når eg ser på denne serien. Hehe, godt det berre er TK som ser (og høyrer) meg.

Eg kom ikkje lenger enn til midten av 3. sesong første gong eg såg på PB, så eg har mykje spennande i vente. Hvis eg ikkje tek hielt feil, så er det vel 4 sesongar av seien + ein film. DIGG! Det kan vel tyde på at vi har noke å henge fingrane i fram til True Blood kjem på DVD/blir vist på tv.Er det fleire enn meg som blir lett hekta på seriar?

4 kommentarer

Henriette

28.sep.2010 kl.20:44

Oh yes :) Du må sjekke ut Pretty Little Liars og Life Unexpected, og Vampire Diaries viss dåkke ikkje har begynt på den :)))

Karoline

29.sep.2010 kl.08:15

Hmm, spennande:) Det skal sjekkast ut;)

Froydisht

30.sep.2010 kl.17:17

Prisonbreak er så flott. Det er så mange herlige karakterer og en utrolig spennende handling - hele veien. I like.

Har ikke fårr sett hele enda, men jeg digger The wire

Tonje

09.okt.2010 kl.11:16

Prison Break er fantastisk. Eg og søstern blei heilt hekta i sommer, og satt inne dag og natt for å sjå alt sammen :D

No er eg hekta på "Pretty Little Lies" og "Life Unexpected"

:D

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

24, Sogndal

Heiter Karoline og blogger om alt og ingenting. Eg bur i Sogndal med kjæresten min Thor Kristian og jobber på Leikanger.

Norske blogger Følg bloggen min på Bloglovin: bloglovin bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits