True Blood sesong 3På samme tid som eg byrja på sesong 1 av True Blood, byrja HBO å vise sesong 3 i USA. Eg blei heilt hekta på serien og fekk fort skaffa meg sesong 2 på dvd. No har eg eit lite problem. Eg har lyst å vente med å sjå sesong 3 til den kjem på dvd. Hvis eg gjer det er alt er klart for at eg kan sjå alle episodane på ein gang dersom eg føler for det. Men eg veit rett og slett ikkje om eg klarer å vente så lenge. Eg ser på MANGE blogger at dei benker seg forran pcen når den nyaste episoden blir lagt ut på nettet for å kose seg med nok ein episode. Det er så fristande å gjere det samme! Eg skal prøve å la vær, og kanskje satse på ein mellomting. Laste ned alle episodane når sesongen er ferdig i USA, og SÅ sjå det. Det kan vere ei løysing.

I mellomtida får eg prøve å kose meg med andre seriar, etter True Blood byrja vi å sjå Entourage. Det virker som ein ganske grei serie så då får eg satse på den ei stund frammover. Den skal vist bli til film også, så vidt eg har skjønt det. Det kan jo kanskje bli bra. Så får eg nøye meg med det til eg byrjar å sjå True Blood igjen ;)

4 kommentarer

Johanna<3

20.jul.2010 kl.17:03

kjepefin blogg!!

yourchoise

22.jul.2010 kl.11:51

Det er en kjempe bra serie, også er dert så kult siden sjefsvampyren er svensk!

emilie

24.jul.2010 kl.19:49

fin blogg :)

-tuttiogfruttis

30.jul.2010 kl.17:46

muse?????????

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

23, Sogndal

Heiter Karoline og blogger om alt og ingenting. Eg bur i Sogndal med kjæresten min Thor Kristian og jobber på Leikanger.

Norske blogger Følg bloggen min på Bloglovin: bloglovin bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits