KLAR FOR MUSE-KONSERT

No er det ikkje lenge til Muse kjem til Bergen for å spele på Koengen. Eg har hatt billettane sidan dei vart lagt ut til forhåndssalg på livenation.no og er meeeget klar for konserten. Hotellet vart booka i mai, så alt er klart for ei flott helg i Bergen. Thor Kristian og eg reiser med bror min og ein kompis av han, eg håper vi får ein fantastisk konsertopplevelse!

Dette blir min første Muse konsert, så eg er veldig exited about it! Har tidlegare i år sett Bob Dylan og Elton John, så eg har ein ganske internasjonal musikksommar. DET liker eg! Resten av året ser eg stort sett norske kjende og ukjende band på Meieriet. Eg elsker å gå på konsertar og føler med heldig som har fått med meg så mange bra konsertopplevelsar. No havna eg vist plutselig over på noko anna enn det som var meininga, nemleg å informere om at EG skal på MUSE konsert neste helg, om unde ei veke! HURRA!

3 kommentarer

Henriette

18.jul.2010 kl.11:45

Eg e klar òg! :D Det blir så bra! Kanskje vi sjåast i folkemengda? ;)

sithhu//silje

19.jul.2010 kl.19:55

min søster skulle egentlig på konsert med muse men hun skulle heller til danmark så hun måtte selge bilettene. Kulo blogg:)

karoline

21.jul.2010 kl.23:38

Me <3 museee

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

23, Sogndal

Heiter Karoline og blogger om alt og ingenting. Eg bur i Sogndal med kjæresten min Thor Kristian og jobber på Leikanger.

Norske blogger Følg bloggen min på Bloglovin: bloglovin bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits