Leilighet meg her og der

Då var det plutselig mange daga siden eg har blogga. Så eg må jo berre fortelle ka som har skjedd på leilighetsfronten i det siste.

For ei veke siden fekk Thor Kristian telefon frå vår kommande husvert om at ho hadde bestemt seg for å selge den leiligheten vi skulle bu i. Derfor kunne vi ikkje flytte inn der likevel. Dette var jo ein kjempegod nyhet å få berre nokre dagar før innflyttingsdagen. Ho beklaga det ikkje ein gang. Fy flate for ei kjerring, da må eg berre sei! Eg blei ganske forbanna og ganske fortvila når eg fekk denne beskjeden.

Vi fekk plutselig veeeldi dårlig tid på oss til å finne ein ny plass å bu, siden vi skulle flytte ut til 1.juni. Heldigvis er det berre snillinga som skal flytte inn i huset, og dei sa at det gjekk greit at vi va der fram til vi fant noke nytt.

På torsdag ringte eg rundt til alle nr. på hybelisogndal.no og fekk til slutt nokre visningar vi kunne gå på. Og på lørdag var eg innom cd-butikken der Therese jobber og der va det jammen meg ei snill dame som sa at ho viste om ei leilighet som nettop va blitt ledig. Hipp hurra for det, for det er den leiligheten vi skal flytte inn i no! :D Husverten, som var fantastisk hyggelig har sett i gang eit malingsprosjekt og satser på at leiligheten er klar innen helga. Så det vil sei at eg bur i ny leilighet i løpet av helga, det skal bli deilig.


Har sjølvsagt ikkje tatt bilde, men eg skal bu i det kvite huset heilt til høgre, det er no eit lite glimt av huset iallefall :)Ting ordna seg alltid :)

4 kommentarer

helene

02.jun.2010 kl.14:40

hehe, fin blogg og fin header : )

-kosli med komentar tilbake!

Tonje

02.jun.2010 kl.17:13

Så bra =) Gratulerer :) ordna seg for snille jenter og gutar =)

Stine-Iren

02.jun.2010 kl.21:08

Grrrrrr.trur eg hadde klikka om eg hadde fått ein slik beskjed!!Men so bra at da ordna seg:)er jo eit kjempe fint strøk med fin utsikt der de skal bu no:)var sikkert ment to be:)

klem

Henriette

03.jun.2010 kl.18:51

Gooodt at det ordna seg :)

Skriv en ny kommentar

Karoline

Karoline

23, Sogndal

Norske blogger Følg bloggen min på Bloglovin: bloglovin bloglovin Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits